• darkblurbg
  Blazers talent
  Stichting Muziekonderwijs Grootegast
 • darkblurbg
  Theateruitvoering april 2018
  Stichting Muziekonderwijs Grootegast
 • darkblurbg
  Kinderkoor kick-off Jeugd Cultuur Fonds
  Stichting Muziekonderwijs Grootegast

Harfa onderwijs

Er zijn veel muziekverenigingen en showbands in de gemeente Grootegast. Muziek maken in verenigingsverband kent een jarenlange traditie en is een onderdeel van het culturele en sociale leven dat niet meer weg te denken is. Deze Harfa-opleiding is conform de landelijke normen volgens het Raamleerplan 2015.

Harfa-onderwijs

Er zijn veel muziekverenigingen en showbands in de gemeente Grootegast.  Muziek maken in verenigingsverband kent een jarenlange traditie en is een onderdeel van  het culturele en sociale leven dat niet meer weg te denken is. Deze Harfa-opleiding is conform de landelijke normen volgens het Raamleerplan 2015. Opleiding is mogelijk voor elementair, A, B, C en D diploma. Bij het D-diploma kan een keus worden gemaakt uit enerzijds een examen met theorie, scryptie en speelexamen en anderzijds is het mogelijk examen te doen in de vorm van een recital, een openbaar examen in de vorm van een concert.

Voor leden van de muziekverenigingen bestaat de mogelijkheid les te krijgen aan SMG. Deze leden worden ingeschreven door het bestuur van de muziekvereniging  Voor de harfa-lessen gelden speciale tarieven (zie lesgeld tarieven).