• darkblurbg
  Blazers talent
  Stichting Muziekonderwijs Grootegast
 • darkblurbg
  Theateruitvoering april 2018
  Stichting Muziekonderwijs Grootegast
 • darkblurbg
  Kinderkoor kick-off Jeugd Cultuur Fonds
  Stichting Muziekonderwijs Grootegast

75 jaar bevrijding - 'Zing maar mee!'

Gepubliceerd op: 05-05-2020

Onder het motto 'Kind & Bevrijding' zouden we vandaag 5 mei on tour gaan met het kinderkoor 'Zing maar mee!'. Helaas kon dit door het Corona Virus niet doorgaan. Wel hebben we een mooi alternatief gevonden.

Begin dit jaar zijn we vanuit Stichting Muziekonderwijs Grootegast opnieuw van start gegaan met het succesvolle project 'Zing maar mee!'. We hadden bij de start al bedacht dat we iets wilden doen met 75 jaar bevrijding. 

Het idee was om op 5 mei met een bus langs verschillende verzorgingstehuizen in het Westerkwartier te gaan en daar een mini-concertje te geven. Een unieke ervaring voor de kinderen en mooi om de koppeling te kunnen maken naar de ouderen richting Bevrijdingsdag. We hadden nooit kunnen voorzien dat alles op dit moment stil zou liggen en dat er van deze plannen niets terecht zou komen. 

Om toch iets te betekenen voor de ouderen en om iets te organiseren voor de kinderen hebben we het idee opgevat om de geoefende liedjes thuis op te laten nemen doormiddel van een filmpje en deze te versturen naar de verzorgingstehuizen in het Westerkwartier. 

Het is een prachtig filmpje geworden en we willen dit dan ook graag op deze plek met u delen. 

Kijk, luister en geniet!

https://www.youtube.com/watch?v=ey2DDgjTAJE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR20SjGtV1TBrwB_1PvNc8SArySPQ2Dt_U28MnvN8iCv4FvYHd2ZxR5W23w